Φυσικοπαθητική Θεραπευτική

Τι είναι η Φυσικοπαθητική

Η Φυσικοπαθητική Θεραπευτική αποτελεί τμήμα της Ολιστική Ιατρικής και αφορά την επίτευξη της Υγείας του οργανισμού αφυπνίζοντας τις ίδιες ιαματικές ικανότητες του σώματος χρησιμοποιώντας μέσα όπως

  • Αποτοξινωτική Θεραπευτική Διατροφή
  • Ανθοιάματα Μπαχ
  • Άλατα Σούσλερ
  • Κατάλληλες δόσεις ορθών Μορίων , όπως βιταμίνες μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
  • Νηστειοθεραπεία.

Όταν τα διατροφικά ελλείμματα είναι μικρά, το σώμα φαίνεται υγιές, αλλά η άθροισή τους και η κυτταρική φθορά που επιφέρουν εμφανίζεται ως η διαδικασία του γήρατος. Όταν τα ελλείματα είναι μεγάλα και ειδικά σε μικρό σχετικά διάστημα, τότε παρατηρούμε την εμφάνιση παθήσεων. Στην ουσία, η “ασθένεια” και η “υγεία” είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, και αν θυμηθούμε τη γραμμή όπου το ένα άκρο είναι το μηδέν (η απόλυτη έλλειψη υγείας, δηλαδή ο θάνατος) και το άλλο η τέλεια υγεία (που δεν υπάρχει), όλοι παλινδρομούμε από το ένα άκρο στο άλλο, σε καταστάσεις υψηλής και χαμηλής υγείας ή βαριάς και ελαφριάς ασθένειας, ανάλογα με το πώς θέλουμε να τις ονομάσουμε (αν είμαστε δηλαδή αισιόδοξοι ή απαισιόδοξοι).

Η φυσικοπαθητική αποτελεί την Ιατρική του μέλλοντος αφού καταφέρνει την αποκατάσταση της υγείας τονώντας τον ίδιο τον οργανισμό χωρίς να βλάπτει.

Για ραντεβού   επικοινωνήστε μαζί μας

Περισσότερες πληροφορίες για φυσικοπαθητική στο Φυσικοπαθητική.gr

Αργυρώ Γεροχρήστου
Φυσικοπαθητικός Yoga Teacher
Εναλλακτική Θεραπευτική
Πτυχιούχος Αισθητικός