Σεμινάριο Βιοενεργειακής Μάλαξης Σώματος

Βιοενεργειακή Μάλαξη

Η βιοενεργειακή μάλαξη είναι μια τεχνική μάλαξης ολόκληρου το σώματος με την οποία χρησιμοποιούνται τεχνικές μαλάξεων και πιέσεων σε σημεία βελονισμού και κατά μήκος των ενεργειακών γραμμών – μεσημβρινών του σώματος. Η βιοενεργειακή μάλαξη έτσι επιδρά όχι μόνο στο σωματικό αλλά και το ενεργειακό επίπεδο του σώματος δημιουργώντας ένα πιο έντονο αίσθημα υγείας και ευεξίας στον θεραπευόμενο.

Το Σεμινάριο

Το σεμινάριο είναι κατάλληλο για όλους του εναλλακτικούς θεραπευτές, για επαγγελματίες αισθητικούς, φυσικοθεραπευτές, αλλά και οποιονδήποτε σκέφτεται να ξεκινήσει μία νέα επαγγελματική σταδιοδρομία στον χώρο της μάλαξης σώματος ή οποιονδήποτε θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στην τέχνη του μασάζ.

Τα μαθήματα

Διδάσκονται:

  • Τι είναι βιοενεργειακή μάλαξη σώματος
  • Μεσημβρινοί ενεργειακές γραμμές σώματος
  • Αντανακλαστικά σημεία βελονισμού που χρησιμοποιούνται στην μάλαξη σώματος.
  • Βασικοί χειρισμοί – τεχνική μάλαξης όλου του σώματος.
  • Υγεία ασφάλεια και υγιεινή , ενδείξεις – αντενδείξεις.
  • Οδηγίες επαγγελματικής συμπεριφοράς
  • Βασικές γνώσεις ανατομίας – φυσιολογίας

Η Διδάσκων

Διδάσκει η Αργυρώ Γεροχρήστου ,
Φυσικοπαθητικός ND απόφοιτος του College of Naturopathic medicine of London, εναλλακτική θεραπεύτρια , πτυχιούχος αισθητικός ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ , Yoga Teacher

Πιστοποιητικό

Παρέχεται πιστοποίηση παρακολούθησης.
Το σεμινάριο έχει διάρκεια 3 Σαββατοκύριακα και κόστος 450 ευρώ. Για την εγγραφή προκαταβάλλονται 150 ευρώ και εξόφληση μέχρι το τελευταίο Σαββατοκύριακο.

Το Πρόγραμμα

Ημερομηνία έναρξης σεμιναρίου και μαθημάτων:
-1ο διήμερο 04-05/12/2015
-2ο διήμερο 11-12/12/2015
-3ο διήμερο 18-19/12/2015

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες, ή για να κλείσετε μία θέση στα σεμινάρια, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6977 263 618

Please wait...