Εναλλακτικά

Φυσικοπαθητική

Η Φυσικοπαθητική Θεραπευτική αποτελεί τμήμα της Ολιστική Ιατρικής και αφορά την επίτευξη της Υγείας του οργανισμού αφυπνίζοντας τις ίδιες ιαματικές ικανότητες του σώματος χρησιμοποιώντας μέσα όπως: Αποτοξινωτική Θεραπευτική Διατροφή Ανθοιάματα Μπαχ Άλατα Σούσλερ Κατάλληλες δόσεις ορθών Μορίων , όπως βιταμίνες μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Νηστειοθεραπεία.

Read More

Αποτοξινωτικοί Χυμοί

Οι φυσικοί χυμοί είναι απαραίτητο και ισχυρό βοήθημα στην αλκαλοποίηση και τόνωση του οργανισμού.

Πίνοντας 2- 3 χυμούς την ημέρα μπορείτε να προμηθέψετε τον οργάνισμό σας με τεράστιες ποσότητες βιταμινών και ενζύμων, απαραίτητες για την θεραπεία των φλεγμονών, την αποτοξίνωση και τόνωση των διαφόρων εσωτερικών οργάνων του οργανισμού, την αύξηση του μεταβολισμού, την τόνωση του ανοσοποιητικού και την γενικότερη αίσθηση ευεξίας και υγείας. Πριν...

Read More

Μείνετε ενημερωμένοι

Για μαθήματα γιόγκα, εναλλακτικά νέα και συνταγές!

T. +30 6977 263 618 E. info@corfuyoga.gr

Λίγα λόγια για την δασκάλα

Η Ajanta, Αργυρώ Γεροχρήστου ξεκίνησε τις σπουδές της το 1997 στα ΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Αισθητικής της σχολής επαγγελμάτων υγείας και πρόνοιας. Παράλληλα των σπουδών της στα ΤΕΙ εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στην εφαρμογή των βιομοριακών θεραπειών ανανέωσης προσώπου και σώματος, πραγματοποίησε εντατικό σεμινάριο Πρανικής Θεραπευτικής αναπνοής και πρακτικών διαλογισμού, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει την εργασία της ως εναλλακτική αισθητικός πια δουλεύοντας για αισθητικούς λόγους, πάνω στα ενεργειακά κανάλια του σώματος (μεσημβρινοί ).

Διαβάστε περισσότερα
Επικοινωνήστε
Ονοματεπώνυμο
Email
Μήνυμα
All Rights Reserved © 2024 CORFUYOGA.GR
Desinged & Developed by go creations