Σχετικά

Αργυρώ Γεροχρήστου

Yoga & Διαλογισμός

Η Ajanta, Αργυρώ Γεροχρήστου ξεκίνησε τις σπουδές της το 1997 στα ΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Αισθητικής της σχολής επαγγελμάτων υγείας και πρόνοιας. Παράλληλα των σπουδών της στα ΤΕΙ εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στην εφαρμογή των βιομοριακών θεραπειών ανανέωσης προσώπου και σώματος, πραγματοποίησε εντατικό σεμινάριο Πρανικής Θεραπευτικής αναπνοής και πρακτικών διαλογισμού, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει την εργασία της ως εναλλακτική αισθητικός πια δουλεύοντας για αισθητικούς λόγους, πάνω στα ενεργειακά κανάλια του σώματος (μεσημβρινοί ). Το 2002 ολοκληρώνει τις σπουδές της στα ΤΕΙ και μετακομίζει Αγγλία, όπου μυείται στο θεραπευτικό Ρέικι, πραγματοποιεί το πρώτο επίπεδο εξισορρόπησης ηλεκτρομαγνητικού πεδίου EMF και εκπαιδεύεται σε θεραπείες μάλαξης σώματος, ειδικών θεραπειών Spa και αισθητικής στη σχολή Steiner στο Λονδίνο.

Το ταξίδι

Στην συνέχεια και για ένα χρόνο περίπου εργάζεται σε Spa σε κρουαζιερόπλοια ανά τον κόσμο ταξιδεύοντας βόρεια Ευρώπη, μεσόγειο, κεντρική και νότιο Αμερική, Μεξικό, Καραϊβική αποκτώντας την εμπειρία των διαφορετικών εθνικοτήτων.

Solara Spa

Το καλοκαίρι του 2004 επιστρέφει Ελλάδα, στο νησί της Κέρκυρας για να ξεκινήσει την λειτουργία του κέντρου βιοενεργειακής αισθητικής και εναλλακτικών θεραπειών Solara Spa.

Το χρονικό διάστημα προετοιμασίας του κέντρου ταξιδεύει:
-Αμερική στην πολιτεία της Φλόριντα και εκπαιδεύεται στο Up ledger Institute στην Κρανιοιερή Θεραπεία Level I.
-Αθήνα, φοιτώντας στο κέντρο NHS για:

  • Thai massage
  • Σεμινάριο tuina
  • Usui Reiki

Παράλληλα εκπαιδεύεται από την εταιρεία Piroche πάνω στην βιοενεργειακή αισθητική και τον ηλεκτροβελονισμό την οποία και υιοθετεί απόλυτα σαν σύστημα εφαρμογών αισθητικής στο Solara Spa.

Πραγματοποιεί το πρώτο επίπεδο του Reconnection μίας πρωτοποριακής νέας θεραπείας του Αμερικανού Eric Pearl.

Satyananda Yoga

Δύο χρόνια μετά, μυείται στο σύστημα της Satyananda Yoga και παρατηρώντας τις θετικές αλλαγές και την μεταμόρφωση, που επιφέρει η Satyananda Yoga στον άνθρωπο ολιστικά, αποφασίζει το καλοκαίρι του 2009, ύστερα από πολλαπλές επισκέψεις στο Satyanandashram στην Αθήνα για την παρακολούθηση διαφόρων σεμιναρίων, αλλά και την εκπαίδευσή της στο yogic lifestyle, να αιτηθεί για την εκπαίδευσή της ως εισηγήτρια της Satyananda Yoga. Γίνεται δεκτή και ολοκληρώνει το πρόγραμμα με επιτυχία.

Φυσικοπαθητική

Το 2012 ξεκινά τις σπουδές της στην Φυσικοπαθητική Θεραπευτική την Νεοιπποκράτειο Σχολή της Κύπρου σε συνεργασία με το College of Naturopathic Medicine του Λονδίνου, το κολέγιο Φυσικοπαθητικής ιατρική του Λονδίνου.

Από τότε μέχρι και σήμερα χρησιμοποιώντας συνδυαστικά τις γνώσεις των εναλλακτικών θεραπειών και της γιόγκα και της Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής, διδάσκει γιόγκα σε μικρούς και μεγάλους και εφαρμόζει αποτελεσματικά θεραπείες και Φυσικοπαθητική με σκοπό την εναρμόνιση των ενεργειών του σώματος και του νου για την επίτευξη της Υγείας.

διαβάστε περισσότερα για την Φυσικοπαθητική

Μείνετε ενημερωμένοι

Για μαθήματα γιόγκα, εναλλακτικά νέα και συνταγές!

T. +30 6977 263 618 E. info@corfuyoga.gr

Λίγα λόγια για την δασκάλα

Η Ajanta, Αργυρώ Γεροχρήστου ξεκίνησε τις σπουδές της το 1997 στα ΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Αισθητικής της σχολής επαγγελμάτων υγείας και πρόνοιας. Παράλληλα των σπουδών της στα ΤΕΙ εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στην εφαρμογή των βιομοριακών θεραπειών ανανέωσης προσώπου και σώματος, πραγματοποίησε εντατικό σεμινάριο Πρανικής Θεραπευτικής αναπνοής και πρακτικών διαλογισμού, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει την εργασία της ως εναλλακτική αισθητικός πια δουλεύοντας για αισθητικούς λόγους, πάνω στα ενεργειακά κανάλια του σώματος (μεσημβρινοί ).

Διαβάστε περισσότερα
Επικοινωνήστε
Ονοματεπώνυμο
Email
Μήνυμα
All Rights Reserved © 2024 CORFUYOGA.GR
Desinged & Developed by go creations