Οδηγίες για Χυμούς

Οδηγίες

Πρίν αρχίσετε να πίνετε φρέσκους χυμούς διαβάστε τις πιο κάτω συμβουλές για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
01

Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε προϊόντα από οργανικής καλλιέργειας, χωρίς φάρμακα. Αν δεν βρίσκετε, μπορείτε να ξεφλουδίσετε τα φρούτα και τα λαχανικά πριν τα αποχυμώσετε ή να τα πλύνετε με την μηχανή του ΟΖΟΝ ή να προσθέσετε λίγες σταγόνες CYTRICIDAL ή με ειδικό άλας.

02

Κόβετε όποια σημεία είναι χαλασμένα και χτυπημένα, και πλένετε καλά τα φρούτα και τα λαχανικά πριν την αποχύμωση.

03

Όλα τα φρούτα και τα λαχανικά μπορείτε να τα αποχυμώσετε με τη ΦΛΟΥΔΑ εκτός από το ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΓΚΡΕΙΠ-ΦΡΟΥΤ, ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ, ΠΑΠΑΓΙΑ και αν τα προϊόντα είναι ΚΕΡΩΜΕΝΑ είναι προτιμότερο να τα ξεφλουδίζετε όλα.

04

Όλα τα μεγάλα κουκούτσια από τα ΡΟΔΑΚΙΝΑ, ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ κλπ., πρέπει να αφαιρούνται πριν την αποχύμωση. Τα μικρά κουκούτσια από τα ΛΕΜΟΝΙΑ, ΓΛΥΚΟΛΕΜΟΝΑ, ΠΕΠΟΝΙΑ, ΣΤΑΦΥΛΙΑ κλπ., μπορείτε να τα αφήσετε μαζί με τα φρούτα. Εξαίρεση έχουν τα ΜΗΛΑ τα οποία τα κουκούτσια τους θα πρέπει να αφαίρουνται πριν την αποχύμωση.

05

Τα φύλλα του καρότου δεν τα χρησιμοποιούμε για χυμό.

06

Οι μπανάνες, τα αβοκάντο, οι ξηροί καρποί, δεν μπορούν να τοποθετηθούν μόνα τους στον αποχυμωτή. Θα πρέπει πρώτα να αποχυμώσετε όλα τα άλλα φρούτα, να αδειάσετε τους χυμούς σε ΠΛΕΝΤΕΡ, και να τ’ανακατέψετε όλα μαζί.

07

Είναι πάντα προτιμότερο να φτιάχνετε το χυμό ΑΜΕΣΩΣ πριν τον πιείτε, αλλά αν ο χρόνος σας πιέζει, φτιάξετε το χυμό που θα πιείτε όλη μέρα και τοποθετήστε το σε μπουκάλλι γιάλινο σκούρο χρώμα, στο ψυγείο.

Μείνετε ενημερωμένοι

Για μαθήματα γιόγκα, εναλλακτικά νέα και συνταγές!

T. +30 6977 263 618 E. info@corfuyoga.gr

Λίγα λόγια για την δασκάλα

Η Ajanta, Αργυρώ Γεροχρήστου ξεκίνησε τις σπουδές της το 1997 στα ΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Αισθητικής της σχολής επαγγελμάτων υγείας και πρόνοιας. Παράλληλα των σπουδών της στα ΤΕΙ εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στην εφαρμογή των βιομοριακών θεραπειών ανανέωσης προσώπου και σώματος, πραγματοποίησε εντατικό σεμινάριο Πρανικής Θεραπευτικής αναπνοής και πρακτικών διαλογισμού, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει την εργασία της ως εναλλακτική αισθητικός πια δουλεύοντας για αισθητικούς λόγους, πάνω στα ενεργειακά κανάλια του σώματος (μεσημβρινοί ).

Διαβάστε περισσότερα
Επικοινωνήστε
Ονοματεπώνυμο
Email
Μήνυμα
Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος © 2020 CORFUYOGA.GR
Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδας go creations