Ευλυγησία εγώ?…αποκλείεται..

14 Οκτ, 2013

Συχνά οι μαθητές στην τάξη μου στην προσπάθειά τους να κάμψουν το σώμα τους συνειδητοποιούν την υπέρμετρη δυσκαμψία τους. ” Ευλύγιστος νους , ευλύγιστο σώμα “ αυτό διδάχθηκα και αυτό απαντώ στην δυσκαμψία.

Επίγνωση

Η καλλιέργεια της επίγνωσης μέσω των πρακτικών της Satyananda Yoga σε επίπεδο σωματικό, συναισθηματικό και νοητικό σιγά σιγά με τον καιρό δημιουργεί ευλύγιστο νου. Αναγνωρίζοντας τις σκέψεις μας, τα πάθη μας και τα συναισθήματά μας μπορούμε σιγά σιγά να αλλάξουμε τον εαυτό μας. Να γίνουμε πιο ευλύγιστοι στις προκλήσεις της ζωής, να ταλαντευόμαστε αργά όπως στην Τιρυάκα Ταντάσανα , στην στάση του δέντρου που λυκνίζεται δεξιά και αριστερά από τον αέρα χωρίς να σπάει.

Με την πρακτική της Γιόγκα ο άνθρωπος γίνεται ευλύγιστος λυγίζει χωρίς να σπάει, έτσι περνά μέσα από τις προκλήσεις της ζωής καταλήγοντας πάλι σταθερός και ενδυναμωμένος.

Με την καθημερινή πρακτική την Σάντανα κάθε μαθητής αυξάνει την επίγνωση και την ικάνότητα παραμένει σταθερός στους στόχους της ζωής, υγειής σωματικά και νοητικά και ευλύγιστος στις αναγκαστικές ” κάμψεις ” της μοίρας του.

Επομένως αν δεν το έχετε ήδη κάνει βγάλτε το στρωματάκι σας και ξεκινήστε..

Εξασκηθείτε στην Γιόγκα είναι σημαντικό.

Χαρι Ομ Τατ Σατ

Jg. Ajanta

Εισηγήτρια Σατυανάντα Γιόγκα στην Κέρκυρα

Tags:

Μείνετε ενημερωμένοι

Για μαθήματα γιόγκα, εναλλακτικά νέα και συνταγές!

T. +30 6977 263 618 E. info@corfuyoga.gr

Λίγα λόγια για την δασκάλα

Η Ajanta, Αργυρώ Γεροχρήστου ξεκίνησε τις σπουδές της το 1997 στα ΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Αισθητικής της σχολής επαγγελμάτων υγείας και πρόνοιας. Παράλληλα των σπουδών της στα ΤΕΙ εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στην εφαρμογή των βιομοριακών θεραπειών ανανέωσης προσώπου και σώματος, πραγματοποίησε εντατικό σεμινάριο Πρανικής Θεραπευτικής αναπνοής και πρακτικών διαλογισμού, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει την εργασία της ως εναλλακτική αισθητικός πια δουλεύοντας για αισθητικούς λόγους, πάνω στα ενεργειακά κανάλια του σώματος (μεσημβρινοί ).

Διαβάστε περισσότερα
Επικοινωνήστε
Ονοματεπώνυμο
Email
Μήνυμα
All Rights Reserved © 2024 CORFUYOGA.GR
Desinged & Developed by go creations